FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Műtermi, kültéri, esküvő és esemény fotózás

IMG_2634.JPG
IMG_2634.JPG
M20_2472 (1).jpg
Szombathely, Király utca 6, Magyarország
6 Király utca Szombathely 9700 HU

Műtermi fotózás
Sokan a műtermi fotózást az igazolványkép készítéssel azonosítják. Ez régen sem volt teljesen helytálló. Többszínű háttérrel rendelkezünk, karácsonykor vagy akár tavasszal egy mesterségesen megalkotott idilli környezetben készülnek a képek. Egy fotózás sok esetben külső helyszínen zajlik, de az ott készült fotókat stúdióban készített képekkel is érdemes kiegészíteni. A nagyfelbontású képeket pedig magáncélra, kiadványba, webes megjelenésekhez, portfólióba is fel lehet használni. Portfolió, portré, családi vagy gyermek fotózás, tárgy- vagy műtárgyfotózás.

Események fotózása
Egyre többen gondolják úgy, hogy egy-egy jeles eseményre fényképészt hívnak. Legyenek azok tárlatmegnyitók, kiállítások, keresztelők, elsőáldozások, ballagások, konferenciák vagy bármely események. A család, a meghívottak sok egyéb dologgal vannak elfoglalva összejöveteleik alkalmával, és pont a képek maradnak el ünneplés közben. A nagy rohanás közepette készülnek a bemozdult, homályos képek. Keress minket, mi emlékezetessé teszük ezeket az eseményeket. A fotózás ára függ az igénybe vett szolgáltatás időtartamától, de nem függ a képek darabszámától. Nagyobb rendezvényekre igény esetén akár két fős csapattal is megjelenhetünk. Így garantáljuk, hogy a rendezvény minden fontos pillanata megörökítésre kerül.

Esküvő
Legyen életetek legszebbe napja! Éljétek meg, élvezzétek minden pillanatát és ne foglalkozzatok semmi mással, csak magatokkal és a felszabadult, önfeledt ünnepléssel. Ugyanakkor fontos, hogy az egymással, rokonokkal és barátokkal együtt átélt élmények ne csak szép emlékek maradjanak. Mi azért vagyunk, hogy akár egy gyönyörű naplementében borozgatva, akár egy fárasztó nap után a kanapén pihenve, az esküvőtökön készült képeket átlapozva újra átélhessétek annak minden gyönyörű és fenséges pillanatát. Ha szeretnétek, akkor egész nap veletek vagyunk és minden fontos pillanatot megörökítünk – a készülődéstől kezdve, egészen a mennyecsketánc végéig. Viszont akkor is szívesen állunk rendelkezésetekre, ha csak a polgári, vagy a templomi szertartást szeretnétek megörökíteni. Még valami: nagyon kedves köszönőajándék lehet a vendégeiteknek egy, a jegyesfotózáson készült kép – ebben szintén tudunk segíteni.

Keressetek minket bátran, akár e-mailben, telefonon, vagy személyesen – kérjetek ajánlatot és foglaljatok időpontot minél előbb! Várunk Titeket!

info@mp-foto.hu

Családi alkalom
Jegyes / Páros, Esküvő, Kismama, Baba, Gyerek, Keresztelő, Születésnap
Esemény
Rendezvény, Ballagás, Szalagavató
Kreatív felvétel
Portré, Portfólió, Tárgy, Igazolványkép, Tabló
Értékelés
Kulcsszavak
IMG_2634.JPG 2 év telt el
M20_2472 (1).jpg 2 év telt el
2 találat