FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Happy-Marketing fotózás, videózás cégeknek

Ellenőrzött
happy-marketing-ceges-fotozasok-1.jpg
happy-marketing-ceges-fotozasok-1.jpg
happy-marketing-ceges-fotozasok-2.jpg
happy-marketing-ceges-fotozasok-6.jpg
happy-marketing-ceges-fotozasok-4.jpg
happy-marketing-ceges-fotozasok-5.jpg
happy-marketing-ceges-fotozasok-3.jpg
Kakucs, Magyarország
105 Fő utca Kakucs 2366 HU

Céges termékfotók, imázsképek, katalógus felvételek. Komplett marketing megoldás a terméktervezéstől az értékesítésen keresztül a vásárló utánkövetésig.
Kiemelt, szenior tapasztalat fotózás terén, beleértve a képszerkesztést is. Katalógusokhoz, weboldalakra egyaránt.
Általános bemutatkozás
A Happy-Marketing virtuális marketingese mikró-, kis- és középvállalkozásoknak kínál egyszerű, gyors és költséghatékony megoldást a piacfelméréstől, a termékfejlesztésen, a piacnyitáson vagy -bővítésen és az értékesítésen át az utánkövetésig, átfogóan vagy célzottan.
A virtuális marketinges olyan tapasztalt szenior szakember, aki képes átlátni a céges feladatokat anyagi, jogi és erkölcsi oldalról egyaránt. Olyan, aki vezetett kisebb és nagyobb csapatot, ugyanakkor dolgozott egyedül, működött együtt külsős bedolgozókkal, alvállalkozókkal, partnerekkel és megrendelőkkel, a nemzetközi multiktól az egyszemélyes vállalkozásokig. Olyan, aki végig tud vinni komplett, akár összetett projekteket a tervezéstől a lezárásig minden részletében.
Mindezt a szaktudást és tapasztalatot a rendelkezésedre bocsátja, sőt, segít, hogy a lehető legjobb megoldást megtalálni. Legyen szó egyszerű cikkírásról vagy komplex marketingstratégiai felmérésről, a Happy-Marketing virtuális marketinges képes a menedzseri és egyben az asszisztensi feladatok elvégzésére is.
Mindössze az elképzeléseidet és a lehetőségeket kell elmondani a Happy-Marketing virtuális marketinges szakemberének, aki korrekt módon felbecsüli a feladatokat és a kivitelezésükhöz szükséges időt. Megállapodás esetén a feladatok határidőre elkészülnek.
A Happy-Marketing virtuális marketingesének segítségével az idő, az anyagi ráfordítások és az eredmények egyaránt jól tervezhetőek.

Esemény
Rendezvény, Riport
Kreatív felvétel
Divat, Portré, Portfólió, Reklám, Imázs, Enteriőr, Épület, Tárgy, Tájkép, Gastro
Közösségi média
Értékelés
Kulcsszavak
happy-marketing-ceges-fotozasok-1.jpg 3 év telt el
1
happy-marketing-ceges-fotozasok-2.jpg 3 év telt el
1
happy-marketing-ceges-fotozasok-6.jpg 3 év telt el
happy-marketing-ceges-fotozasok-4.jpg 3 év telt el
happy-marketing-ceges-fotozasok-5.jpg 3 év telt el
happy-marketing-ceges-fotozasok-3.jpg 3 év telt el
6 találat
Nem vagy bejelentkezve. Az adataid megadásával (ezek nem lesznek nyilvánosak) így is kitöltheted az űrlapot, vagy , ha már van fiókod.
Név*
E-mail*
Üzenet*
Spam-szűrő