FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

HAfotó

fotós logóm.jpg
Borsod-Abaúj-Zemplén, Magyarország

Mindig is közel állt a művészet hozzám, de fotózással, mint egyik válfajával csak középiskolai tanulmányaim során ismerkedtem meg.
Sosem készültem tudatosan erre a pályára, a véletlennek köszönhetem, hogy közelről bepillantást nyerhettem a szakma rejtelmeibe.
Érettségi után nem volt kérdés számomra, ezt az utat szeretném folytatni, megtanulni, hogyan kell helyesen használni a fényképezőgépet.
Két évig tanultam ezen művészeti ág szabályait, fortélyait, többek között az analóg és a digitális technikát is. A tanulási folyamat sosem ér véget, folyamatos cél a fejlődés, a megújulás.
Alkalmazott fotográfus szakképesítést szereztem, így a fotózás minden szegmensét megtanultam.
A divatfotózást, műtermi fotózást, tárgy, természet, riportfotózást. Az iskola elvégzése után a munkaeszközöm lett a fényképezőgép és a munkám a fényképezés.
A munka lassan hobbivá is alakult, amikor a magam kedvéért készítettem képeket, amikor én kerestem a témát.
Az évek alatt több fotópályázaton is részt vettem. Egytől egyig visszajelzésként tekintek rájuk, hiszen megtapasztalhattam mások számára sikerül-e láttatni azt, amit én látok az objektíven keresztül. Nemzetközi és hazai kiállításokon is szerepeltek már a fotóim, Szlovákiában, Lengyelországban, Erdélyben, Budapesten, Miskolcon, Kazincbarcikán és természetesen Sajószentpéteren is, ahol jelenleg élek.
Több témakörben alkotok, legyen szó bármilyen fotózásról, bármilyen témáról; célom a legtökéletesebb pillanat megragadása, éppen ezért mindig a maximumra törekszem, csak száz százalékos koncentráltsággal állok neki minden felkérésnek, fotós feladatnak.

Családi alkalom
Jegyes / Páros, Esküvő, Kismama, Baba, Gyerek, Keresztelő, Születésnap
Esemény
Rendezvény, Riport, Ballagás, Szalagavató
Kreatív felvétel
Divat, Portré, Portfólió, Reklám, Enteriőr, Épület, Tárgy, Tájkép, Gastro, Reprodukció, Igazolványkép, Tabló, Kutya, Cica, Egyéb állat
Közösségi média
Értékelés
Kulcsszavak
fotós logóm.jpg 2 év telt el
1 találat