FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Bene Tamás Fotó - Fotós és videós szolgáltatások

Ellenőrzött
01.jpg
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
Bárdudvarnok, Magyarország
79 Bárd lakótelep Bárdudvarnok 7478 HU

Most jönne az a rész, hogy a szakma terén mennyi tapasztalatom van, milyen fontos megragadni a pillanatot, örök emlék, válassz engem, bla…bla…blaaa…
De én nem így működöm és sok dologban nem úgy működöm mint ahogy azt a világ elvárná. Ennek köszönhetően viszont sok klassz dolgot sikerült megtapasztalnom. Tudom, hogy milyen érzés kiugrani egy repülőből, vagy lóval vágtázni egy mezőn át, milyen klassz a naplemente egy háromezres hegycsúcsról, hogyan ver a szív vadászat közben, dobogón állni egy íjászversenyen vagy hangtalanul repülni siklóernyővel egy sas társaságában és megint bla… bla… blaaa…
Rengeteg kaland és rengeteg emlék gyűlt össze ezalatt a pár évtized alatt és ezek között valahogy észrevétlenül egyre inkább szerepet kapott a fotózás és a videózás is. Tulajdonképpen mindenhol ott voltak bármit is csináltam. Az utóbbi pár évben pedig még jobban teret hódítottak maguknak és szakmává váltak. Igyekszem a legjobb tudásom szerint csinálni és tetszik, hogy egy végtelen tanulási folyamat a technikai résztől a személyiségfejlődésig.
Szóval ez a rész most tényleg arról szólt, hogy engem megismerj egy kicsit. Ha találkozunk akkor máris egy lépéssel előrébb leszünk és Te is megmutathatod a valódi arcodat. Addig is nézz körül nálam!

Családi alkalom
Jegyes / Páros, Esküvő, Keresztelő, Születésnap
Esemény
Rendezvény
Kreatív felvétel
Divat, Portré, Portfólió, Reklám, Imázs, Tárgy, Tájkép, Gastro, Boudoir, Glamour
Közösségi média
Értékelés
Kulcsszavak
10 találat
Nem vagy bejelentkezve. Az adataid megadásával (ezek nem lesznek nyilvánosak) így is kitöltheted az űrlapot, vagy , ha már van fiókod.
Név*
E-mail*
Üzenet*
Spam-szűrő