FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Új hirdetés rögzítése (díjmentes)

Beküldő adatai

Nem vagy bejelentkezve. Az adataid megadásával (ezek nem lesznek nyilvánosak) így is kitöltheted az űrlapot, vagy jelentkezz be, ha már van fiókod.
A regisztrált felhasználóként rögzített hirdetés előnye, hogy később is tudod szerkeszteni, új képeket hozzáadni vagy az elérhetőségeket módosítani, valamint meg tudod újítani (a nem hitelesített hirdetések egy év után törlődnek!).
Név*
E-mail*

Új hirdetés rögzítése

A Fotó Piac oldal elkötelezett a fotósok és videósok teljes körű támogatásában. Ennek megfelelően az oldalon minden fotózást, videózást kínáló vállalkozónak, illetve modelleknek, szaküzleteknek, oktatási intézményeknek lehetőséget kínálunk a megjelenésre.
Díjmentesen.
Az alábbiakban rögzítheted a bemutatkozó hirdetésed, amely regisztrált felhasználóként a te saját oldalad lesz. Bármikor adhatsz hozzá képet, módosíthatod a szöveget és az elérhetőségeidet.
Remélhetőleg sok megrendelő meg fog találni majd az oldalon keresztül, akik közvetlenül vagy a beépített üzenetküldő felületen tudják felvenni veled a kapcsolatot.
A többi már rajtad múlik ;)
A fotós / videós szolgáltatásod megnevezése*
Hivatalos és általános elnevezés, leíró jelleggel (max. 150 karakter)
Cím, ahol elérhetnek*
Minél pontosabban megadva, vagy a térképen bejelölve majd a gombra kattintva onnan átmásolva. Ha nem fontos a címed, megadhatsz pl. csak várost is.
FIGYELEM! Akik csak települést jelölnek meg, azokat minden esetben a település központjába helyezi a térkép, így előfordulhat, hogy több jelölő fedi egymást egy helyen.
Utca, házszám
Település
Megye
Irányítószám
Ország
Szélességi kör
Hosszúsági fok
Telefonszám
E-mail
Weboldal

Kategóriák és szűrők

Válassz több kategóriát*
Minél több kategóriát választasz, annál többen találhatnak meg! Érdemes minden releváns fő- és alkategóriát külön-külön kiválasztani! (Pl. "Fotós" kategória mellé érdemes kiválasztani a "Helyszíni fotós" vagy "Műtermi fotós" alkategóriát, esetleg mindkettőt, így összesen 3 kategóriát megadva.)
Családi alkalom
Esemény
Kreatív felvétel
Szaküzlet kínálata
Oktatás jellege
Részletes leírás*
Érdemes részletes leírást adni, hogy többen keressenek meg. (max. 8000 karakter)
Tölts fel fényképeket, hogy többen megtaláljanak
Fájl neve Méret
Még nincs feltöltött fájl
Az első kép lesz a kiemelt kép! Képek száma max. 10 db, max. 2MB/db. (A fiókból majd lehet újabb képeket feltölteni.)
Csak - gif jpeg jpg png - formátumú képeket fogadunk.
Videók
Linkelj be videókat, hogy legyen több referenciád! Max. 3 db Youtube vagy Vimeo videó azonosító (ID)
Videó ID (azonosító kód, Pl. a videó melletti megosztásra kattintva a "https://youtu.be/" után következő "v2AC41dglnM" kód):
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Flickr
YouTube
Instagram
RSS
Jogi, erkölcsi és anyagi felelősséget vállalok a feltöltött anyagokért, valamint az ÁSZF-ben és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat