FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

One Shot Photo - Szabó Csaba

Ellenőrzött
01.jpeg
01.jpeg
15.jpg
018.jpg
02.jpeg
05.jpg
dsc-428.png
evelingyuri-202.png
evelingyuri-211.png
75.jpg
dreaming.jpg
Kunsziget, Szent István király utca, Magyarország
20 Szent István király utca Kunsziget Burgenland 9184 HU

Üdvözöllek!
Ha már jártál itt, vagy véletlenül szembe jöttem neked, vagy tán ismersz is már, akkor biztosan sokszor töltötted azzal drága szabadidődet, hogy megfejtsd, mi is az az ónesot vagy mi?, ahogy a szárnyait bontogató fényíró műhelyemet nevezik. Ejtsd “van sot”. Azaz “egy lövés”. A nevet egy 2002-ben készült mozi ihlette, amely a film egyik betétdalának, a “Lose Yourself” kezdő soraiból építkezik. Szabad fordításban kb így hangzik: “Figyelj! Ha csak egy lövésed (one shot), egy lehetőséged (one opportunity) van, hogy megörökíts mindent egyetlen pillanatban (one moment): Megragadod, vagy elszalasztod?” Hát innen, ebből a filmből ered a motiváció, a hajtóerő, hogy képes valaki legalulról is feljutni, megmászni a létra minden fokát, feltörni, mint a szennyvíz és csodás szökőkúttá alakulni 😎. Nekem ez többet jelent, mint amikor öledbe hull a jóság és nem értékelsz semmit. Képeimmel is igyekszem megragadni azt a pillanatot, amit soha többet nem láthatsz újra, csak fényképbe zárva. Megragadni a pillanatot, hisz abban a másodpercben csak egy lövésed van…

Remélem találkozunk, és személyesen is bemutathatlak mindent látó lencséimnek, ’kik szempillantás alatt fagyasztják meg az időt, hogy Te azokból a képekből újra átéld azt, amit.

Kérhetsz bérelt stúdiós fotózást, vagy akár szabadtérit is. Ha kíváncsi vagy, mit lehet kihozni szűk helyekből, akkor jelentkezz be garázs fotózásra. Ha úgy érzed, otthonod is megfelelő lehet sorozat elkészítésére, azt is megbeszélhetjük.

Esküvő előtt állsz? Ajánlatért kérlek, keress fel.

Családi alkalom
Jegyes / Páros, Esküvő, Kismama, Gyerek, Keresztelő, Születésnap
Esemény
Rendezvény
Kreatív felvétel
Portré, Portfólió, Enteriőr, Tájkép, Boudoir, Glamour
Közösségi média
Értékelés
Kulcsszavak
01.jpeg 1 év telt el
15.jpg 1 év telt el
018.jpg 1 év telt el
02.jpeg 1 év telt el
05.jpg 1 év telt el
dsc-428.png 1 év telt el
evelingyuri-202.png 1 év telt el
evelingyuri-211.png 1 év telt el
75.jpg 1 év telt el
dreaming.jpg 1 év telt el
10 találat
Nem vagy bejelentkezve. Az adataid megadásával (ezek nem lesznek nyilvánosak) így is kitöltheted az űrlapot, vagy , ha már van fiókod.
Név*
E-mail*
Üzenet*
Spam-szűrő