FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Szelfi-pályázat – Vigyázz, kész, szelfizz és nyerj!

Nem azt mondom, hogy a legvonzóbb fotópályázat, de akinek éppen telefonra, fejhallgatóra vagy akkumulátorra van szüksége és sok a szabadideje, íme a Samsung invitálása.

Számtalan jobbnál jobb szelfit tárolsz a telefonodban? Ne rejtegesd őket tovább! Mutasd meg a világnak az igazi reggeli arcodat, a kedvenc edzős képedet, a legmókásabb csoportfotódat vagy a legjobban sikerült sötétben kattintott szelfidet és nyerj egy Samsung Galaxy S7 edge okostelefont, vagy másfajta értékes Samsung ajándékokat!

Samsung szelfi-fotópályázat – Vigyázz, kész, szelfizz és nyerj
Samsung szelfi-fotópályázat – Vigyázz, kész, szelfizz és nyerj

Ha régóta kíváncsi vagy, hogyan készülnek az Instagram-sztárok irigylésre méltó szelfijei vagy simán szeretnéd a legtöbbet kihozni saját fotóidból, akkor csatlakozz a Samsung Selfie Guide 2.0 kampányához!

3 héten keresztül 3 sikeres és felkapott magyar Insta-fotós, Csányi Pisti, Petőcz Orsolya és Lakatos Levente oszt meg „how to” videókban olyan tippeket-trükköket, amelyekkel még izgalmasabbá és tökéletesebbé teheted a szefijeidet.

Az ilyen formában megszerzett tudásodat aztán a gyakorlatban is kamatoztathatod, hiszen a Samsung négy kategóriában pályázatot hirdetett a szelfik szerelmeseinek. Reggeli közben, sportolás előtt, alatt vagy után, a sötétben vagy a barátaiddal karöltve. Mutasd meg, hogy te hogyan hozod ki a szelfijeidből a maximumot! Nincs más dolgod, mint követni a Samsung Magyarország Instagram oldalát, ezután a saját Instagram profilodra feltölteni a képeidet a #S7SelfieGuide, a #SamsungMagyarorszag, emellett a helyes besoroláshoz kapcsolódó hashtaggel közösen augusztus 28-ig:

#morningfie: Te hogy ébredtél reggel? Mutasd meg bátran!
#darkfie: Egy profi szelfizőnek ugye nincs szüksége nappali fényre egy igazán jó képhez? Bizonyítsd!
#sportfie: Mert köztudott, hogy egy edzést csak egy szelfi hitelesíthet!
#groupfie: És Ti hogyan szórakoztok közösen?

A képek elkészítéséhez a Samsung újabb segítséget is nyújt számodra: keresd a Budapest frekventált pontjaira kihelyezett 3 méteres szelfibotot és készítsd el életed korábbi legkülönlegesebb reggeli, csoportos, esti vagy éppen sportolós szelfijét!

A pályázat keretében minden hét elején gazdára talál egy Samsung külső aksi, amellett a játék végén a zsűri a négy szelfikategória legjobb képét egy-egy Level On wireless fejhallgatóval honorálja. Azok közül ugyanakkor, akik mind a négy kategóriában töltöttek fel képet, a szakértők kiválasztják azt a szerencsést, aki egy Samsung Galaxy S7 edge eszközzel lesz gazdagabb.

Szólj hozzá!