FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Fotósképzés a Fotó Art Fotósiskolában

Ellenőrzött
Budapest, Margit u. 18, 1163 Magyarország
18 Margit utca Budapest 1163 HU

Fotótanfolyam, fotóoktatás mindenkinek a
Fotó Art Fotósiskolában!
Képzéseink elméleti része ONLINE is elvégezhető!

Mit nyújt Neked a Fotó Art Fotósiskola?

Nálunk csak azt kapod, amire tényleg szükséged van, fölösleges, régen elavult ismeretekkel nem terhelünk. Minden amit tanítunk hosszú évek tapasztalatain alapszik.

A fotózás széles spektrumát átölelő ismeretekre tehetsz szert egészen az alapoktól indulva, a profi szintig. A Kezdő fotótanfolyam-Fényképezőgép használati képzésünk anyagát, a teljesen kezdő fotósoknak állítottuk össze, míg a PRO suli ismereteivel egy igen magas szintű tudás birtokosa lehetsz. A legkedveltebb fotótanfolyamunk már 3 különböző időpontban is elérhető, a 6 hetes fotótanfolyam, a Fotótanfolyam hétköznap délelőtt, vagy akár a Hétvégi fotótanfolyamunkat is választhatod. Ha már megtanultad az alapokat, szemezgethetsz workshopjaink közül. https://www.fotosiskola.hu/fotooktatas/6-hetes-fototanfolyam

A hatékonyabb tanulás végett Munka-Jegyzetfüzetet is biztosítunk, ami segíti-könnyíti a tanulást.

Iskolánkban az oktatáshoz jól felszerelt fotóstúdió is rendelkezésre áll, ami persze nem csak a képzések idején használható, mint bérműterem is igénybe vehető.

Fotósiskolánk a XVI., kerület családi házas övezetében található, barátságos, otthonos, nyugodt környezetet biztosítva a tanuláshoz.

Ha úgy érzed nem sikerült átadnunk a tudást, akkor visszafizetjük a tandíjad teljes összegét.

Várunk sok szeretettel Téged is fotósiskolánkban!

Oktatás jellege
Akkreditált, Csoportos, Egyéni
Videók
Közösségi média
Értékelés
Kulcsszavak
Nem vagy bejelentkezve. Az adataid megadásával (ezek nem lesznek nyilvánosak) így is kitöltheted az űrlapot, vagy , ha már van fiókod.
Név*
E-mail*
Üzenet*
Spam-szűrő