FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Víz- és ütésálló az új Nikon Coolpix W100 fényképezőgép

A Nikon Coolpix kompakt fényképezőgépek termékcsaládja egy otthoni és határon túli kalandokhoz tervezett modern taggal bővült – a 13,2 megapixeles Nikon Coolpix W100 szerkezettel. A fényképezőgéppel úszhat és 10 méteres mélységig merülhet, amellett ellenáll akár az 1,8 méteres magasságból való leejtésnek és a -10 C-os hidegnek, ezenfelül porálló is, ezáltal bárhová gond nélkül magával viheti.

Víz- és ütésálló az új Nikon Coolpix W100 fényképezőgép

Készítsen első osztályú fotókat, és ossza meg őket nyomban a SnapBridge alkalmazással, amely automatán továbbítja a képeket okoseszközére annak érdekében, hogy Ön útközben is simán tudja tárolni a képeket, mindemellett meg tudja őket osztani a közösségi médiában. Az alacsony energiafelhasználású Bluetooth (BLE) modern műszaki megoldás igénybevételével a SnapBridge állandó, kis energiaigényű kapcsolatot tart fenn a Coolpix W100 fényképezőgép és az okostelefon vagy az táblagép közt, ezáltal a fényképek nehézség nélkül kezelhetők. Egyetlen gombnyomással rögzíthet teljes HD-videofelvételt (1080p) sztereó hanggal, az elektronikus rázkódáscsökkentésnek (VR) hála mindazonáltal a videofelvételek remegéstől mentesek és élesek lesznek.

Víz- és ütésálló az új Nikon Coolpix W100 fényképezőgép

A hihetetlenül könnyen irányítható Coolpix W100 feladatspecifikus gombokkal és egyszerűen felhasználható felhasználói felülettel, amellett egy kivételes gyerekmenüvel is rendelkezik, mindent összevetve az összes korosztály részére hozzáillő. Válassza az Klasszikus automata módot, és hagyja, hogy a fényképezőgép optimalizálja minden beállítást, ezáltal folyamatosan nagyszerű képeket állíthat elő, ráadásul a 230 000 képpontos, 6,7 cm-es TFT LCD-monitoron jól láthatóan megkomponálhatja a felvételeket – még gyenge fényben vagy közvetlen napfény esetén is.

Isteni portrékat konstruálhat pofonegyszerűen – mind a víz felett, mind a víz alatt. Az Okos portré rendszer aktiválja például az Arcprioritásos AF szerepkört, amely önvezérelten észleli az alany arcát, és erre állítja be az élességet, amíg a Víz alatti arckeretezés szerepkör önműködően létrehoz felvételeket, mikor is az emberek arcát észleli a tengerben vagy a medencében.

Víz- és ütésálló az új Nikon Coolpix W100 fényképezőgép

Ines Bernardes, a Nikon Europe Coolpix termékcsaládért felelős termékmenedzsere a következő szavakkal mutatta be a víz- és ütésálló korszerű Nikon Coolpix W100 fényképezőgépet: „A Coolpix W100 első osztályú fényképeket és teljes HD-videókat, tetejébe gondtalan tartósságot nyújt, mindent összevetve a felhasználó nyugodtan kapcsolódhat ki annak tudatában, hogy a fényképezőgépe ellenáll a váratlan eséseknek és a medence vizének. Bárhová is utazik, a SnapBridge önvezérelten szinkronizálni tudja a képeket a Bluetooth Smart Ready támogatásával az okostelefonjával vagy táblagépével az azonnali megosztáshoz és a tároláshoz. Az szimpla és intuitív kezelésnek betudhatóan a fényképezőgép nagyszerű alternatíva az útközbeni fotózáshoz, a gyerekbarát menü ugyanakkor az egész család részére szórakoztatóvá teszi a fotózást.”

Szólj hozzá!