FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH teleobjektív

A Panasonic bemutatta a mikronégyharmados rendszerű Lumix G fényképezőgép-termékcsalád új, Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH elnevezésű teleobjektívjét. A könnyű és tartós házba telepített új lencse kombinálja a 200-800 mm-es fókusztávolságot (ekvivalens gyújtótávolság 35 mm), valamint a 4K videó kompatibilitást.

A Panasonic cserélhető lencséinek ez a kisméretű, könnyű és rendkívül tartós új tagja ideális madarak és más vadon élő állatok fényképezésére különböző környezetekben.

Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH objektív
Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH objektív

A Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH objektív lencséit 13 csoportba rendszerezett 20 lencsetag alkotja, számos aszférikus, illetve nagyon alacsony fényszórású – a lehető legmagasabb színvonalat biztosító, és a túlexponálást megelőző – lencsetaggal. Az új teleobjektív modern szerkezeti kialakítása eléri a legmagasabb minőségi standardot, és a Lumix termékcsalád egy újabb, Leica logót kiérdemlő tagja.

Kivételes képminőség és teleobjektív teljesítmény

A Panasonic fémes fekete felületkezeléssel rendelkező, elegáns formatervű, új Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH objektívje a teljes zoomtartományban csodálatos képminőséget kínál. A lencse 200-800 mm-es fókusztávolsága (ekvivalens gyújtótávolság 35 mm), valamint a 0,5x nagyítás egyrészt rendkívül részletes felvételek készítését teszi lehetővé nagy távolságból, másrészt csodálatos felvételek készítését közvetlen közelről – ideális megoldás bármilyen alakú és méretű motívumok esetén.

A Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH teljes zoom-tartományban stabil, elmosódásoktól mentes képek rögzítése érdekében az objektív Power OIS optikai stabilizálással is rendelkezik, amely ellenőrzés alatt tartja a nemkívánatos rezgéseket, és biztosítja az éles, tiszta képeket.

A 100-400 mm-es objektív számos különböző fotográfiai stílushoz alkalmas – a blende kilenc lamellája a sima és csodaszép bokeh érdekében kör alakú nyílást alkot.

Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH objektív

Kisebb és könnyebb, mint más teleobjektívek

Összehasonlítva a hagyományos DSLR szuper-teleobjektívekkel a Lumix G termékcsalád új Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH tagja kiváló mobilitást kínál – ideális útitárs, ha a felhasználó nem kíván magával vonszolni egy teljes nehéz lencsekészletet. A lencse résmentes, tartós szerkezeti kialakításának köszönhetően a felhasználónak nem kell aggódnia attól, hogy a felszerelésében kárt okoz a bosszantó por vagy egy futó zápor.

A praktikus méretű és súlyú objektív egy a vízszintes és függőleges helyzet közötti gyors átállítást elősegítő kompakt, kétrészes állványrögzítőt is tartalmaz. Még ha az objektívet gyorsan és kényelmesen el is forgatja 90°-kal, az élesítő, a Power O.I.S. optikai stabilizáló és a manuális élesítés karok a helyükön maradnak, mivel nem fordulnak el az objektívvel.

A Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH objektív beépített napellenzőt is tartalmaz, amely segít úgy tökéletes képeket készíteni a felhasználónak, hogy annak nem kell foglalkoznia a napfénnyel.

Lenyűgöző 4K videó beállítások

A Panasonic új Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH teleobjektívje ideális 4K videók rögzítésére, és a szerkezeti kialakítása biztosítja a lehető legjobb kontrasztot és színvisszaadást. A teleobjektív része egy másodpercenként 240 képkockát készítő, nagy sebességű és pontos AF motor is. Modern szerkezeti kialakításának köszönhetően rendkívül halk felvételkészítésre nyílik lehetőség, így a felhasználó anélkül kerülhet az objektum közvetlen közelébe, hogy ezzel felhívná magára a figyelmet.

A 4K objektív funkciói a nagy felbontású videók mellett eddig nem látott képek készítését is lehetővé teszi. A Panasonic Lumix G termékcsaládjába tartozó fényképezőgépek – beleértve a Lumix DMC-G7-et is – lehetővé teszik, hogy a felhasználó a 4K videóból (másodpercenként 30 képkocka) egyetlen ujját használva 8 megapixel felbontású fényképeket nyerjen, éspedig egyszerűen és közvetlenül a fényképezőgép kijelzőjén.

A Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm F4,0-6,3 ASPH objektív főbb paraméterei:

  • A mikornégyharmados rendszer legnagyobb gyújtótávolsága
  • Kompatibilis a kettős képstabilizáló rendszerrel
  • Másodpercenként 240 képkocka sebességű AF motor
  • Lencserögzítő gyűrű
  • Időjárási viszontagságokkal szemben szigetelt kivitel
  • Integrált gyors állványrögzítő
  • Integrált kihúzható lencsevédő

Szólj hozzá!