FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Manfrotto Lykos LED fotós lámpa

Hordozható fotós LED lámpa a Manfrotto kínálatában. A Manfrotto Lykos néven rendelhető kompakt méretű, de nagy fényerővel rendelkező világítótest újdonság a gyártó termékei között.

Manfrotto Lykos LED fotós lámpa 1600 lux fényerővel
Manfrotto Lykos LED fotós lámpa 1600 lux fényerővel

A Manfrotto Lykos fotós LED lámpa nappalifény, illetve kétszínű (BiColor) verzióban érhető el, és főleg a professzionális felhasználókat célozza. Mindkét változat 1600 lux fényerőt képes kibocsájtani. A nappalifény-változat 5600 K színhőmérsékleten, míg a kétszínű esetében választhatunk a melegfehér 3000 K és hidegfehér 5600 K között. A Lykos fotós LED lámpa hátoldalán elhelyezkedő színes LCD segít tájékozódni az aktuális beállításokról.

Manfrotto Lykos LED fotós lámpa hátulja az akkumulátorral
Manfrotto Lykos LED fotós lámpa hátulja az akkumulátorral

A lámpa egy újgenerációs SMT technológiának köszönhetően hosszú élettartamú LED egységeket, energiatakarékos üzemmódot, konzisztens színvisszaadást és villogásmentes üzemmódot ígér. A Lykos energiaellátása történhet akkumulátorról, illetve hálózati csatlakozóról egyaránt.

Az új fotós lámpa használata új funkciókkal egészül ki. A Manfrotto Lykos lehetőséget kínál Bluetooth adapteren keresztül történő vezérlésre is. Ehhez meglévő okostelefonjainkat használhatjuk, ahol ki-be kapcsolhatjuk a lámpát, állíthatjuk a világítás erősségét, a színhőmérsékletet, sőt, csoportosíthatjuk az egységeket.

A Manfrotto Lykos fotós lámpa olyan opcionális kiegészítővel is rendelkezik, mint a softbox. Használatával a lámpa fénye, így az árnyékok is lágyabbak lesznek.

Az új fotós lámpa fényképezőgépek és videokamerák mellé egyaránt javasolt kiegészítő lehet.

Szólj hozzá!