FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Itt a Canon legvékonyabb kamerája negyvenszeres zoommal

A Canon prezentálta aktuális legvékonyabb és legjelentősebb teljesítményű szuperzoom kompakt kameráját, a Canon Powershot SX720 HS-t. A PowerShot SX-sorozat modern tagjában egy 20,3 MP-es CMOS érzékelő és a DIGIC 6 processzor képességeit ötvözik a Canon HS rendszerének működtetéséhez. A HS alkalmazásával remek minőségű állóképeket, és Full HD felbontású videókat lehet rögzíteni akár kedvezőtlen fényviszonyok közt is. A modern műszaki megoldás révén az SX720 HS remek útitárs, városi sétákhoz, naplementéhez, vagy bármilyen szabadidős programhoz.

Canon PowerShot SX720 HS hatalmas zoommal és kiváló képminőséggel
Canon PowerShot SX720 HS hatalmas zoommal és kiváló képminőséggel

Canon PowerShot SX720 HS hatalmas zoommal és kiváló képminőséggel

Az SX720 HS váza mindössze 35,6 milliméter keskeny, ezáltal kényelmesen magunkkal vihetjük bárhová. A kamera 40-szeres optikai zoomja a 24 mm-es nagylátószögtől a 960 mm-es szuperzoomig óriási szabadságot ad a képek megkomponálásához. Ha valakinek ez se lenne elég, akkor a ZoomPlus funkcióval egészen 80-szoros nagyításig is el lehet menni.

Az Advanced Zoom Framing Assist rendeltetés a zoom automata állításával olyan támogatást kínál, hogy egy nagyobb baráti társaság egyetlen tagja se maradjon le a képekről, azonkívül ne legyen feleslegesen terjedelmes tér körülöttük, ha erre nincs szükség. Az MF Peaking rendeltetés manuális beállítási lehetőségei az optimális pontokra való fókuszálást biztosítják a fotók és a videók tekintetében ugyancsak.

Canon PowerShot SX720 HS hatalmas zoommal és kiváló képminőséggel
Canon PowerShot SX720 HS felülről

Videófelvételek Full HD-ban

A Canon Powershot SX720 HS dinamikus képstabilizátora öt tengelyen korrigálja a kamera rázkódását, mindent összevetve remegéstől mentes, Full HD felbontású videofelvételeket lehet készíteni vele akár mozgás közben is. A képstabilizátor természetesen az éles állóképek rögzítésében is támogatást nyújt.

A Canon korszerű kompakt gépe a nagyfelbontású videókat akár 60 kép/s rögzítési rátával, az elterjedt szerkezetek többségével kompatibilis MP4 formátumban tudja rögzíteni. A Short Clip Movie funkcióval négy, öt vagy hat másodperces videók állíthatók elő eltérő effektusokkal: példának okáért lassítással vagy gyorsítással.

Hatékony rögzítés és azonnali megosztás

A Creative Shot Mode használata esetén az összes állóképből önvezérelten öt különféle verziót ment el az SX720 HS a memóriakártyára, amelyeken eltérő szűrőket és effektusokat alkalmaz.

A Story Highlights nevű üzemmódban rövid történeteket, példaként egy kirándulást vagy családi ünnep történeteit lehet egy rövid klippé összeállítani – a feladatot a kamera magától elvégzi, pótlólagos szerkesztésre egyáltalán nincs szükség.

Az integrált NFC és a Wi-Fi funkcióknak hála simán megoszthatók az utazás közben gyártott fotók és videók okostelefonon, táblagépen, vagy a Canon saját, Connect Station CS100-as dokkolóján keresztül. Az archiválás folyamata is szolid a korszerű géppel, mivel az Image Sync a Canon irista képtárhelye mellett patronálja minden ismert felhőtárhelyre való feltöltést is.

Szólj hozzá!