FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Corel ParticleShop ecset a tökéletes tűzért

A Corel egy új, ParticleShop névre keresztelt ecsetet mutatott be, többek között az Adobe Photoshop digitális képszerkesztő program kiegészítőjeként. A Corel ParticleShop ecset bővítmény friss szintre emeli a Photoshop és a Lightroom kreatív lehetőségeit elsősorban a tavasz, az áramlás, a vonzódás és a ragyogás képelemek tekintetében. Az ecset megalkotásakor az elsődleges szempont a realisztikus képi hatások mellett elérni a képszerkesztők és illusztrátorok számára a feleslegesen időigényes alkotások gyors elkészítését.

Corel ParticleShop ecset bővítmény illusztráció
Corel ParticleShop ecset bővítmény illusztráció

„Amikor először láttam a Corel ParticleShop ecset működését, szinte elvesztem a perceken belül létrejövő effektek halmazában.” – nyilatkozta Corey Baker Oktatási és tananyagfejlesztő, a KelbyOne munkatársa. „A fényképeken elérhető légköri hatások semmi ezelőttihez nem foghatóak. A Corel ParticleShop ecset nélkül a dizájner sok esetben a szűkös határidők, vagy az alacsony költségvetés miatt meg sem kísérli ezeket az effekteket elérni, de az ecset segítségével most már gyakorlatilag nem igényel erőfeszítést. A Corel ParticleShop ecset hatására meg fog változni a felhasználók kreatív elképzelése.”

A Corel ParticleShop ecset technológiája

A Corel ParticleShop ecset a Corel® Painter® Particle technológiát használja a megfelelő hatások elérésének érdekében. Amikor a felhasználó hajat, szövetet, tűzet, füstöt, szőrmét, port vagy világítást szeretne megjeleníteni a fényképen a Corel ParticleShop ecset mindössze egyetlen ecsetvonással elkészíti azt. A nyomásérzékeny táblagépek, érintőképernyők vagy egerek használatakor, az új dizájneszköz egyedi, művészi jellegű képmanipulációs eszközzé válik.

„Nem vitás, hogy a Corel ParticleShop ecset megoldást is tartalmazó technológiával a piacon lévő egyetlen megoldás sem ér fel. Ráadásul mostantól nincs szükség arra, hogy a Phtoshoppal párhuzamosan használjuk a kedvenc Painter dizájnprogramunkat, hiszen a Corel ParticleShop ecset közvetlenül a Photoshopba épül be.” – mondta Chris Pierce, a Corel Painter termékmenedzsere.

Corel ParticleShop ecset árak és elérhetőség

A Corel ParticleShop ecset egy bővítmény az Adobe Photoshop, az Adobe Lightroom, a Corel PaintShop® Pro, a Corel Photo-Paint és más képszerkesztő alkalmazásokhoz. A kezdő csomag, a Corel ParticleShop ecset mellett másik 11 ecsetet, illetve 11 további ecsetkészlet hozzáadásának lehetőségét tartalmazza. Minden további ecsetkészlet 15 egyedi ecsettel rendelkezik.

A bővítmény javasolt fogyasztói ára € 49,95, míg az ecsetkészletek ára € 32,95. További információért klikk ide… (angol)

Szólj hozzá!