FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Az új Lexar Professional XQD 2.0 USB 3.0 kártyaolvasósegíti a fotósok munkáját

A Lexar, a világ egyik vezető márkaneve az újraírható memória termékek piacán, ma bejelentette a Lexar Professional XQD 2.0 USB 3.0 kártyaolvasó megjelenését. Ennek célja, hogy segítse a fotósokat és videósokat a modern XQD 2.0 memóriakártyák egyszerűbb és gyorsabb másolásában. A kártyaolvasó kihasználja SuperSpeed USB 3.0 technológia kínálta lehetőségeket, ezáltal javítja a fotósok és videósok hatékonyságát.

Lexar Professional XQD 2.0 USB 3.0 kártyaolvasó memóriakártyához, dobozban
Lexar Professional XQD 2.0 USB 3.0 kártyaolvasó memóriakártyához, dobozban

A kompakt, hordozható Lexar Professional XQD 2.0 USB 3.0 kártyaolvasó kialakítása révén könnyen elfér akár a zsebben, akár a fotóstáskában. A kártyaolvasó egy egyszerű plug-and-play kialakítású USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik, így segítségével a tartalmat útközben is biztonságosan át lehet másolni. Természetesen a Lexar Professional XQD 2.0 USB 3.0 kártyaolvasó visszafelé kompatibilis az USB 2.0 eszközökkkel, illetve az ezek által kínált lassabb sebességgel.

„A 4K video gyors növekedési üteme és széles körű elterjedése kapcsán nélkülözhetetlenné vált egy olyan olvasó, amely egyszerűen kezeli az XQD 2.0 memóriakártyákat, egy lehetőséget kínálva a szakembereknek a nagyméretű fénykép és videótartalmak várakozás nélküli átmásolására.” mondta Steffi Ho, termék marketing menedzser, Lexar. „A Lexar Professional XQD 2.0 USB 3.0 kártyaolvasó extra lendületet ad az utómunkálatoknak a tartalom gyors átadásával, nem számít, hogy mi van a felvételeken.”

Ez a kisméretű, mégis nagy tudású kártyaolvasó öt év garanciával érkezik. A Lexar Professional XQD 2.0 USB 3.0 kártyaolvasó április végétől lesz elérhető, várhatóan egy 9800 Ft javasolt fogyasztói áron.

Szólj hozzá!