FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Az új Canon EF 50 mm F:1,8 STM objektív

A Canon a mai napon bemutatta új EF 50 mm F:1,8 STM objektívét, amely lehetőséget teremt a téma kiemelésére a háttérből, illetve a csodálatosan elmosódott háttér benyomásának keltésére. Az EF 50 mm F:1,8 STM objektív korábbi változatához hasonlóan az új lencse is kiváló lehetőséget nyújt a portré, illetve a gyenge fény melletti fotózáshoz. Az új objektív továbbfejlesztett külsővel és a Canon Super Spectra felületkezelésével, illetve hét lamellás rekesszel, valamint STM technológiával érkezik. Az új Canon lencse könnyű és kisméretű, így szinte bárhova magunkkal vihetjük.

A Canon új EF 50 mm F:1,8 STM objektívének segítségével csodálatos portrékat vagy művészi fotókat készíthetünk, mindemellett mozgókép rögzítésére is lehetőséget biztosít. A Canon lencse a kreativitás szabadságának lehetőségét kínálja az elmosódott háttér és a téma kiemelése mellett. Mindezeken túl a rekesz képes elegendő fény beengedni, így gyengébb fényviszonyok között is kényelmesen használhatjuk. A fix gyújtótávolságú 50 mm-es objektív kiváló élességet és kontrasztot biztosít. Egy Canon APS-C fényképezőgép használatakor az objektív ideális mell-portrék készítésére, ugyanakkor egy teljes érzékelővel rendelkező Canon digitális fényképezőgép esetében az új EF 50 mm F:1,8 STM objektív tökéletesen alkalmas a mindennapi használatra, valamint szinte korlátozás nélküli témák tartományában, ahol természetes nézőpontban, illetve perspektívában tárja elénk a világot.

Az új Canon EF 50 mm F:1,8 STM objektív
Az új Canon EF 50 mm F:1,8 STM objektív

Az objektív legkisebb élességállítási távolsága 35 cm, amelynek köszönhetően a témához közelebb engedi a fotóst, így nagyobb nagyítást érhetünk el, míg a hét lamellás rekesz csodálatosan elmosódott hátteret biztosít. A Canon Super Spectra felületkezeléssel minimalizálja a belső tükröződéseket, akárcsak a szellemképet és a csillogást. Az új objektív kompakt és könnyű kivitel, mindössze 160g.

Szólj hozzá!