FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

A Luna 360° videokamera mindent lát előre és hátra

Szeretné utólag megnézni mi történt? A videokamera nem rögzít mindent, csak ami előtte van? Nos, az új Luna 360° videokamera mindent lát.

Igaz, hogy még kísérleti fázisban van, de a Luna 360° videokamera mindent rögzít, előre, hátra, oldalra, felfelé és lefelé egyaránt. Senki nem bújhat el előle.

A videóban érdemes kipróbálni a kép mozgatását az egér segítségével!

A tökéletes test formájának alakját öröklő kicsi gömb kamera két 190°-os aszférikus halszem objektívvel rendelkezik. Ezek adják a Luna 360° videokamera teljes teret magába foglaló látószögét. A felvevő egyszerű állóképet, illetve mozgóképet egyaránt képes rögzíteni. A beépített kétszer 4K felbontású objektívnek és 5 megapixeles szenzoroknak köszönhetően nem is gyenge minőségben.

A Luna 360° videokamera mindössze egy ping-pong labda méretét éri el, mégis számos hasznos jellemzővel bír. A két objektív által közvetített képet automatikusan összefűzi egyetlen fényképnek vagy videónak. Az adatok továbbításáról a beépített Wi-Fi gondoskodik, de még az orientációt is képes meghatározni, illetve beállítani a giroszkópja segítségével. A Luna 360° videokamera alján egy mágneses töltő található.

Luna 360° videokamera
A Luna 360° videokamera alig nagyobb, mint egy ping-pong labda

A mindössze 64,5 mm átmérőjű kis eszköz még 150 g-ot sem nyom. A mozgókép felvételi lehetőséget tekintve 1080p, 30 k/s felbontásra képes. Az objektívet védő lencse karcálló, és a Luna 360° videokamera akár a víz alatt is használható IP67/68 védettségének köszönhetően.

A mini gömbbel elkészített fénykép vagy videó megtekintés külön élmény, hiszen a monitoron oda forgatjuk a látószöget, ahova éppen szeretnénk. Ennek megfelelően a Luna 360° videokamera felvételeiben követhetjük az eseményeket a saját ízlésünk szerint, vagy megnézhetjük mi történt a másik oldalon. A kamera várhatóan egy év múlva kerül a boltokba, de már előrendelhető 199 USD áron.

Szólj hozzá!