FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Olympus fotópályázat amatőröknek, profiknak és nézőknek

Az Olympus globális nyílt 2015-ös fotópályázat esetében a művek beadási határideje 2015. november 20, péntek, 04:00 (CET). A pályázatokra benyújtott felvételeket négy kategóriában lehet nevezni: Élet: Születés (Life: Birth), Jövő: Védelemre érdemes helyek (Future: Places to Preserve), Emberek: Mosolyogj! (People: Smiles) és Technika: Makró / Művészet (Technical: Macro / Art). A fotópályázat anyagával szemben támasztott technikai követelmény, hogy JPEG formátumban legyenek elmentve, maximum 15 MB fájlméretben. Kategóriánként legfeljebb öt nevezés lehetséges, és a pályázók szabadon módosíthatják a leírásokat, illetve adhatnak hozzá friss fotók bármikor, a verseny ideje alatt. A fotópályázat nevezési felvételeivel kapcsolatosan nincs gyártó vagy típus megkötés, bármilyen fényképezőgéppel, telefonnal készült felvétel elfogadható. A digitálisan manipulált felvételek is részt vehetnek a pályázaton.

A zsűri a verseny honlapján teszi közzé a fotópályázat eredményeit 2016. februárjában. A fődíj egy Olympus PEN fényképezőgép és egymillió jen (kb. 7 400 EUR). További 14 díj kerül kiosztásra, ahol a nyertesek Olympus fényképezőgépet, illetve Moleskine Custom Edition notebookot nyerhetnek. A nyeremények összértéke mintegy 30 000 EUR.

Érdekesség, hogy a nevezett felvételeket megtekintő és regisztráló nézők sorsoláson vesznek részt, ahol értékes ajándékokat nyerhetnek.

További információ: http://gopc.olympus-imaging.com/

Szólj hozzá!