FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Lily a szelfi drón videokamera és fényképezőgép

A Lily név hallatán valószínűleg nem egyből egy videokamera jut mindenkinek az eszébe. Pedig a nemrégiben bemutatott Lily elnevezésű drón videokamera valószínűleg sokak szívét meg fogja dobogtatni. A kisméretű drón, a beépített videokamerájának köszönhetően, egy kiválóan használható, mondhatni szelfi drón videokamera.

A drónokkal történő videofelvétel nem teljesen új keletű téma, de a Lily ezt most jelentősen megspékelte néhány újítással. Az új szelfi drón videokamera nagy előnye a kicsi kompakt mérete, amely alkalmas a teszi hogy akár egy hátizsákban bárhova magunkkal vigyük. A funkcióit tekintve igen hatásos, hogy a Lily drón videokamera tökéletesen vízálló, úszik a víz tetején és képes onnan is felszállni. Mindezek mellett a Lily drón videokamera talán legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy nincs szüksége előre megtervezett, GPS által vezérelt útvonal betáplálására vagy irányítására. A kezelőnél lévő kis korong alakú adó minden esetben meghatározza a drón videokamera helyét és irányát. Ennek köszönhetően a drón kiválóan használható a saját magunk aktivitásának, vagy a körülöttünk zajló események megörökítésére.

Legyen szó futásról, síelésről, evezésről, a Lily drón videokamera minden esetben követi azt a személyt, amelynél az adó található. A lebegő követés során a drón nagy sebességű, HD minőségű videofelvételek készítésére van beprogramozva. A video mellett azonban képes akár 12 megapixel felbontású állóképek rögzítésére is. Még egy nagy előnye a Lily drón videokamera újdonságnak, hogy nincs szükség különösebb előkészületekre a beüzemeléséhez. Elegendő a drónt mindössze egyszerűen feldobni a levegőbe, amikor is az automatikusan bekapcsol lebegő üzemmódba.

Lily a vízálló szelfi drón videokamera és fényképezőgép
Lily a vízálló szelfi drón videokamera és fényképezőgép

Azok számára, akik úgy gondolják, hogy a mobiltelefonnal készített szelfi fénykép nagyon menő és újdonság, azok bizonyára nagy lelkesedéssel fogadják a Lily drón videokamera szelfi funkcióját. Az egyszerű, de nagyszerűnek hangzó és látszó termék jelen pillanatban előrendelhető a kamera hivatalos weboldalán keresztül.

Szólj hozzá!