FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Díjazott Nikon fényképezőgépek

A Nikon Corporation örömmel számol be arról, hogy a Nikon Df és Nikon D750 digitális SLR fényképezőgép, illetve a cserélhető objektívvel felszerelt Nikon 1 V3 kompakt digitális fényképezőgép elnyerte a 2015-ös iF Product Design Awards (iF termékdizájn díja) díjat.

Az évente átadott, globális elismerésnek örvendő iF Design Awards (iF tervezői termékdíj) díjak a világ minden tájáról érkezett, kiemelkedő dizájnt felvonultató ipari termékek kiválóságát jutalmazzák. A zsűri idén 53 ország 4783 termékét értékelte, és összesen 1629 terméket ismert el különböző díjakkal, amelyek között megtalálhatóak például a Product Design Awards (termékdizájn díja), a Communication Design Awards (kommunikációszervezés díja) vagy a Packaging Awards (legjobb csomagterv díja) díjak. A nyertesek kiválasztásakor olyan termékjellemzőket vesznek figyelembe, mint a tervezési minőség, a funkcionalitás, a kezelés egyszerűsége és a branding.

Az iF Product Design Awards díjjal jutalmazott Nikon termékek:

Nikon Df

Stílusos, kissé retró megjelenésű a Nikon Df
Stílusos, kissé retró megjelenésű a Nikon Df

A Nikon Df rendkívül kényelmesen hordozható, kompakt és könnyű, FX-formátumú digitális SLR fényképezőgép, amely a használatot kellemes élménnyé varázsoló, egyszerűen kezelhető tárcsás vezérléssel kombinálja a nagyszerű képminőséget. A Df precíziós tervezésű vázat kínál, a speciális, nagy méretű, fém mechanikus tárcsák pedig egyszerű kezelést nyújtanak, és egyetlen pillantással leolvashatók róluk az aktuális beállítások. A fényképezőgép emellett Nikon FX-formátumú CMOS-képérzékelővel és EXPEED 3 képfeldolgozó rendszerrel van felszerelve, és 16,2 milliós tényleges pixelszámot nyújt.

Nikon D750

A Nikon egyik legjobb digitális fényképezőgépe a Nikon D750
A Nikon egyik legjobb digitális fényképezőgépe a Nikon D750

A D750 Nikon FX-formátumú digitális SLR fényképezőgép, amely az új Nikon FX-formátumú CMOS-képérzékelővel és az EXPEED 4 képfeldolgozó rendszerrel van felszerelve, és 24,3 milliós tényleges pixelszámot nyújt. Nagyszerű képminősége és széles körű funkcióválasztéka a professzionális modelleket idézi, mindezt egy rendkívül jól használható, kompakt, könnyű és karcsú vázba helyezve. Ez az első Nikon FX-formátumú fényképezőgép, amely a nagyobb kényelem érdekében dönthető LCD-monitort és beépített Wi-Fi® funkciót kapott.

Nikon 1 V3

Kicsi, kompakt, ugyanakkor elegáns a Nikon 1 V3
Kicsi, kompakt, ugyanakkor elegáns a Nikon 1 V3

A Nikon 1 V3 cserélhető objektíves kompakt digitális fényképezőgép. Nagyszerű teljesítményt nyújt a mozgó témák követésének területén a világ leggyorsabb¹ nagy sebességű sorozatfelvételi funkciójával, amelynek a sebessége kb. 20 kép/mp AF-módban (maximum 60 kép/mp rögzített élesség esetén) rövid fényképezési késleltetés mellett. Mindezt a kompakt, jól használható és könnyű váz teszi teljessé. A használata ismerős lesz azoknak, akik fényképeztek már SLR modellekkel. A dönthető LCD-monitornak köszönhetően bármilyen szögből rugalmasan készíthetők fényképek, az érintőképernyő pedig egyszerű és könnyed kezelést tesz lehetővé. A Nikon 1 V3 emellett beépített Wi-Fi® funkciót is tartalmaz, amellyel a felhasználók egyszerűen továbbíthatják és oszthatják meg a nagyszerű minőségű felvételeket.

(forrás: Nikon)

Szólj hozzá!