FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Pálvölgyi-Digital Kft.

pdb-logo.png
Budapest, Cziráki utca 26-32, 1163 Magyarország

Mottónk: két lépéssel előrébb
Nem csak magas minőségi szintet képviselő, jól bevált termékek értékesítési csatornáit építjük fel, hanem azon kívül:
1. Olyan kézzel fogható termékeket és szolgáltatásokat keresünk a nagyvilágban, amik újat, jobbat, többet tudnak az eddig használtaknál.
2. Befektetünk olyan innovációkba is, amik még csak ötlet szinten léteznek remek emberek fejében, és próbáljuk ezeket a megvalósításig, majd a kereskedelem polcaira eljuttatni, hogy aztán Te igazi innovációs értékkel lehess gazdagabb.
Cégünk kis- és nagykereskedésként is foglalkozik amatőr és professzionális fotós-videós-, és audió termékek, valamint kiegészítőik, stúdió kellékek, tisztítóeszközök forgalmazásával, valamint innovatív technológiák fejlesztésével és kereskedelmével.
Importőrei és disztribútorai vagyunk több jelentős világmárkának. A teljesség igénye nélkül: POLAROID, KODAK, MANFROTTO, ZHIYUN, ROLLEI, CULLMANN, B+W, LENSPEN, SCHOSCHE, RIVA, AGFA, LITRA, SYNCO, DIGITSOLE, REMOOTIO, HÜFA, MIGGÖ, OPTECH …
Termékeink megvásárolhatóak webáruházunkban vagy nagyra becsült Partnereinknél országszerte, a teljesség igénye nélkül a Média Markt, Auchan, 220 Volt, Extreme Digital, EMAG, BestByte webes felületein vagy áruházaikban.

Szaküzlet kínálata
Fényképezőgép, Objektív, Állvány, Világítás, Táska/hátizsák, Víz alatti eszközök, Memóriakártya, Elem/akkumulátor, Stúdió, Videókamera, Audió
Videók
Közösségi média
Értékelés
Kulcsszavak
pdb-logo.png 2 év telt el
1 találat