FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Fotósképzés a Fotó Art Fotósiskolában

Budapest, Margit u. 18, 1163 Magyarország
18 Margit utca Budapest 1163 HU

Fotótanfolyam, fotóoktatás mindenkinek a
Fotó Art Fotósiskolában!
Képzéseink elméleti része ONLINE is elvégezhető!

Mit nyújt Neked a Fotó Art Fotósiskola?

Nálunk csak azt kapod, amire tényleg szükséged van, fölösleges, régen elavult ismeretekkel nem terhelünk. Minden amit tanítunk hosszú évek tapasztalatain alapszik.

A fotózás széles spektrumát átölelő ismeretekre tehetsz szert egészen az alapoktól indulva, a profi szintig. A Kezdő fotótanfolyam-Fényképezőgép használati képzésünk anyagát, a teljesen kezdő fotósoknak állítottuk össze, míg a PRO suli ismereteivel egy igen magas szintű tudás birtokosa lehetsz. A legkedveltebb fotótanfolyamunk már 3 különböző időpontban is elérhető, a 6 hetes fotótanfolyam, a Fotótanfolyam hétköznap délelőtt, vagy akár a Hétvégi fotótanfolyamunkat is választhatod. Ha már megtanultad az alapokat, szemezgethetsz workshopjaink közül. https://www.fotosiskola.hu/fotooktatas/6-hetes-fototanfolyam

A hatékonyabb tanulás végett Munka-Jegyzetfüzetet is biztosítunk, ami segíti-könnyíti a tanulást.

Iskolánkban az oktatáshoz jól felszerelt fotóstúdió is rendelkezésre áll, ami persze nem csak a képzések idején használható, mint bérműterem is igénybe vehető.

Fotósiskolánk a XVI., kerület családi házas övezetében található, barátságos, otthonos, nyugodt környezetet biztosítva a tanuláshoz.

Ha úgy érzed nem sikerült átadnunk a tudást, akkor visszafizetjük a tandíjad teljes összegét.

Várunk sok szeretettel Téged is fotósiskolánkban!

Oktatás jellege
Akkreditált, Csoportos, Egyéni
Videók
Közösségi média
Értékelés
Kulcsszavak