FotóPiac

Díjmentes szolgáltatások:

Cullmann SMARTpano 360 / 360CP elektronikus állványfej

Az új Cullmann SMARTpano 360 / 360CP elektronikus állványfejével mostantól egyszerűbb lesz a szelfi és a panoráma fényképek készítése.

Cullmann SMARTpano 360 / 360CP elektronikus állványfej lábakon

Cullmann SMARTpano 360 / 360CP elektronikus állványfej mobiltelefonnal

 

Ennek az állványnak is három lába van és meglehetősen stabil alátámasztást szolgál, ugyanakkor problémamentesen felhelyezhető egy szelfibot végére vagy egy állvány tetejére, fejként. A Cullmann SMARTpano 360 / 360CP elektronikus állványfejhez tartozékként mellékelt kiegészítőkkel gyerekjáték felfogatni szinte bármilyen okostelefont vagy fényképezőgépet. Szintén jár mellé egy infrás távirányító, amelynek utasításait akár öt méter távolságból is képes fogadni a Cullmann SMARTpano 360 / 360CP fej. A távirányító segítségével nyolc funkciót szabályozhatunk, mint pl. a forgási sebességet, az automatikusan pásztázott tartományt vagy éppen az okostelefon exponálását.

A Cullmann SMARTpano 360 / 360CP fej méretére sem lehet panasz, akár zsebben is elfér. Sajnos a gyártó tájékoztatása nem tér ki az üzemeléshez szükséges energiaforrásra és a termék tömegére sem. Reméljük pár nap múlva az is elérhető lesz.

Cullmann SMARTpano 360 / 360CP elektronikus állványfej

Szólj hozzá!