Fotós apró FELADÁS

[AWPCPPLACEAD]


Oldalunkon az Ön használt és/vagy új termékei, valamint szolgáltatásai is ingyenesen jelenhetnek meg a fotográfiai apróhirdetés feladás során. Célunk, hogy segítsünk Önnek és a fotográfiai iránt érdeklődőknek megkeresni vagy éppen értékesíteni, a vágyott vagy megunt fotográfiai terméket, kiegészítőt.

Fotográfiai apróhirdetés feladás űrlap

A fotográfiai apróhirdetés feladás nincs regisztrációhoz kötve, bárki, bármennyi apróhirdetést feladhat. Minden fotográfiai apróhirdetés esetében először ki kell választani a megfelelő fotográfiai kategóriát, majd meg kell adni egy címet, amelynek tartalmaznia kell a fotográfiai gyártót, a típust és egyéb, fontos információt. Az apróhirdetés feladásakor kötelező még megadni egy nevet és egy email címet. A név meg fog jelenni az hirdetés mellett, de az email cím nem fog látszódni, ugyanakkor az apróhirdetésben lévő linkre kattintva bárki képes a rendszerünkön keresztül közvetlen üzenetet küldeni a megadott email címre. Ugyancsak kötelező megadni az apróhirdetésben szereplő fotográfiai termékek vagy szolgáltatások árát, illetve a leírását.

A fotográfiai apróhirdetés esetében is érdemes képekkel illusztrálni az apróhirdetés tárgyát. Rendszerünkben legfeljebb 4 képet tud feltölteni minden apróhirdetés mellé. A képek nem lehetnek kisebbek, mint 640×480 px és nem lehetnek nagyobbak, mint 1600×1200 px. A méretkorlát képenként 500 kb.

Az apróhirdetés feladás után egy email üzenetben elküldjük Önnek a legfontosabb információkat az apróhirdetéssel kapcsolatosan, illetve egy biztonsági kulcsot. Ennek a biztonsági kulcsnak, illetve az Ön email címének ismeretében Ön utólag szerkesztheti, illetve törölheti a feladott hirdetéseit.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a valótlan adatokat vagy képeket tartalmazó apróhirdetéseket szerkesztőségünk figyelmeztetés nélkül törli az adatbázisból és a feladót kitiltjuk az oldalról. Ehhez rendszerünk minden esetben rögzíti a látogató / hirdetés feladó IP címét, a dátumot és időpontot, illetve az egyéb összes szükséges adatot. Amennyiben a meghirdetett termékről kiderül, hogy szabályszegés vagy bűncselekmény kapcsolódik hozzá, szerkesztőségünk minden esetben feljelentést tesz, és az összes hivatkozott adatot átadja a hatóságoknak.

Comments are closed.